Til dig, der har penge i overskud – Santander Højrentekonto

Julen nærmer sig, og det er måske de færreste, der bekymrer sig om at få høj rente på deres indlånskonto. Men måske er du så heldig, at du har lidt penge stående på kontoen, som du gerne vil have lidt rente af. I så fald har vi også et rigtig godt tilbud til dig her. Med Santander Højrentekonto kan du nemlig få mellem 1,1% og 1,75 i rente på dit indlån. Læs nærmere om betingelserne nedenfor, eller gå direkte til Santander Consumer Bank:

Få høj rente på din opsparing med Santander Højrentekonto!

Husk, at Santander Consumer Bank er dækket af Indskydergaranti-fonden (den norske), så dit indestående op til 750.000 er dækket. Læs mere på Santanders hjemmeside.

Det er nemt at oprette en konto – det eneste du skal bruge er dit NemID

En god rente fra første krone bør være en selvfølge. Med en konto hos Santander Consumer Bank, der er en af verdens største banker, sikrer du, at du får mere ud af din opsparing. Samtidig er det nemt at oprette en konto, når bare du har dit NemID ved hånden. Santander Consumer Bank tilbyder 3 produkter med forskellige grader af fleksibilitet skræddersyet til at dække dine behov. Gebyrer har de ingen af, og du kan få fuld fleksibilitet i din opsparing. Står du ikke og skal bruge din opsparing med dags varsel, så vil de dog gerne belønne dig med en højere rente, hvis du vil binde dem i længere tid. De anbefaler selv Højrente Plus, hvor du får en høj rente, hvis du kan overskue dit kapitalbehov en måned ud i fremtiden.Få høj rente på din opsparing med Santander Højrentekonto!Dækket af Indskudsgarantien: Du er selvfølgelig dækket af indskudsgarantien med op til 745.000 DKK. Da Santander i Danmark er filial af Santander i Norge sker det dog igennem Bankenes Sikringsfond, der er det norske modstykke til Indskydergarantifonden. I praksis gør det ingen forskel for dig, da det giver den præcis samme dækning for dig som kunde.

Højrente Fri – Fuld fleksibilitet uden gebyrer

Højrente Fri giver dig en høj rente samtidig med, at du slipper for binding eller minimumsindskud. Du kan altid frit hæve din opsparing helt eller delvist uden forudgående varsel eller dekort. Så skal du kunne hæve din opsparing med et par dages varsel, eller vil du indsætte mindre end 100.000,-, så er Højrente Fri den rette konto for dig.Åbn en konto i 3 enkle trin
Det har aldrig været nemmere at åbne en højrentekonto til din opsparing. Har du dit NemID ved hånden, så skal du blot igennem 3 enkle trin, så er din konto åben. Efter du er logget på med NemID, skal du:1. Indtaste dine kontaktoplysninger
2. Svare på 2 sikkerhedsspørgsmål omkring din opsparing
3. Acceptere vilkårene og underskrive din kontrakt med NemIDHerefter er din konto åbnet, og du er logget ind på din netbank, hvor du kan se, hvordan du sætter penge ind på din nye Santander-opsparing. I enkelte tilfælde kan kontoen skulle godkendes, før du vil kunne tilgå den. Det vil fremgå af oprettelsesbekræftelsen, og du vil blive kontaktet, når din konto er klar til brug – typisk indenfor en arbejdsdag.Få høj rente på din opsparing med Santander Højrentekonto!

Vil du have en højere rente? Kan du overskue din økonomiske situation en måned frem i tiden? Så kan du få en højere rente med Højrente Plus. Her kan du frit hæve din opsparing helt eller delvist til udbetaling efter 31 dage.

Højrente Plus – Det bedste af begge verdener

Med Højrente Plus får du en høj rente uden at binde dine penge i lang tid. Du kan frit hæve din opsparing helt eller delvist med 31 dages varsel. Højrente Plus kombinerer kort sagt det bedste fra Højrente Fri og Højrente 24 og er det rigtige valg til dig, der kan overskue din økonomiske situation en måned frem i tiden. Vær opmærksom på, at der skal indsættes minimum DKK 100.000,- på kontoen, for at du får rente af dit indestående.

Højrente 24 – Den højeste rente

Med Højrente 24 får du Santander Consumer Banks absolut bedste rente. Til gengæld kræver de, at du binder pengene i 2 år. Du kan selvfølgelig hæve din opsparing helt eller delvist inden, men så skal du betale en dekort på 1% af det hævede beløb. Vær opmærksom på, at der skal indsættes minimum DKK 100.000,- på kontoen, for at du får rente af dit indestående, og at du har 7 dage fra oprettelsen til at indsætte pengene. Herefter låses kontoen for indbetaling, men du kan selvfølgelig oprette en ny Højrentekonto, hvis du senere ønsker at indsætte flere penge.Få høj rente på din opsparing med Santander Højrentekonto!
Læs mere ovenfor om, hvordan du får åbner en højrentekonto med den højeste indlånsrente.
Skrevet den af adminTD