Spar oprettelsesgebyr på julelån fra L’EASY

Nu’ det jul igen, og nu’ det jul igen. Børnene er ældevilde, men for de fleste danskere er december årets dyreste måned! Er du i en situation, hvor et forbrugslån kunne være tiltrængt over julen, så kan du lige nu spare oprettelsesgebyr på julelån fra L’EASY.

L’EASY vil således gerne være behjælpelige med at udbetale lån til danskere, så december måned kan blive en fornøjelse for hele familien. Det er derfor, at L’EASY tilbyder, at du kan spare oprettelsesgebyr, hvilket betyder, at gebyret i resten af 2013 er gratis. I denne artikel kan du læse mere om det gratis oprettelsesgebyr hos L’EASY, og du kan læse mere om, hvordan du lånet 50.000 kr. fra en af Danmark største og mest anerkendte låneudbydere.


Hvordan sparer du oprettelsesgebyr på L’EASYs julelån?

Her på siden sætter vi stor pris på, når låneudbyderne sænker deres gebyrer, og når L’EASY pludselig tilbyder gratis oprettelsesgebyr, så bliver det ikke bedre – og så endda op til den dyre julemåned. Som eksempel på, hvad gratis oprettelsesgebyr betyder, så er der ved et lån på 50.000 kr. tale om en besparelse på 3.000 kr. som følge af det gratis oprettelsesgebyr.

Julelån fra L’EASY

L’EASY er en meget kendt udbyder af forbrugslån til danskere, og det er derfor en låneudbyder, som du kan have fuld tiltro til, hvis du vælger at oprette et julelån. De vil behandle din låneansøgning fuldt fortroligt uden at stille spørgsmål til, hvad pengene skal bruges til. L’EASY tilbyder blandt andet LavrenteLån fra kun 9,9 %, hvor du kan låne op til 50.000 kr., og lige nu er det som sagt med gratis oprettelsesgebyr – perfekt til julelån. Efter din ansøgning foretages en kreditvurdering, hvor din rente og lånebeløb fastlægges. Renten på dette lån ligger fra 9,9 – 16,9%. Du bestemmer selv, hvor meget du vil afbetale pr. måned inden for en periode på op til 60 måneder. Hvis L’EASYs kreditvurdering ikke passer til et LavrenteLån, kan du i stedet blive tilbudt et KontantLån. Her kan du læse vores anmeldelse af L’EASY.Er du også i en situation, hvor det måske er nødvendigt at supplere juletiden med et julelån til ekstra gaver, så kan et lån fra L’EASY lige være løsningen for dig. L’EASY tilbyder mindre og større forbrugslån, som der typisk vil være mulighed for at betale tilbage over en kortere periode. På den måde kan du komme over den stressede periode, som julen jo er, men du kan naturligvis også beholde lånet i længere tid. Det er i hvert fald en god mulighed, når der er gratis oprettelsesgebyr.

Julelån med sparet oprettelsesgebyr hos L’EASY

Eksempel på julelån af 50.000 kr. med gratis oprettelsesgebyr: Fast årlig debitorrente 9,90% – 16,90%. Kontantlånsaftalen kan indfries til enhver tid. Samlet kreditbeløb 50.000 kr. ÅOP 9,90% – 16,90%. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 62.970 – 72.493. Samlede kreditomkostninger kr. 12.970 – 22.493. I beregningen er inkluderet gratis oprettelsesgebyr på 0 kr. Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking.

STANDARD EKSEMPEL på lånejul ved et samlet kreditbeløb på 30.000 kr. over 5 år: Fast årlig debitorrente 9,90% – 16,90%. Kontantlånsaftalen kan indfries til enhver tid. ÅOP er 9,90% – 16,90%. Den månedlige ydelse er kr. 630 – 726. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 37.782 – 43.477. Samlede kreditomkostninger kr. 7.782 – 13.477. I beregningen er inkluderet gratis oprettelsesgebyr på 0 kr. Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking.

Skrevet den af adminTD Ikke kategoriseret