Prøv et mobillån med omkostningsfri ansøgning!

Står du lige og mangler et ekstra bidrag til julegaverne eller til en ny kjole eller skjorte til den årlige  julefest. Med smslån bestemmer du selv, hvornår du vil have pengene og hvad, pengene skal bruges til.

Få nem og hurtig adgang til penge, så du altid kan købe det, du lige står og mangler. Med andre ord – du har penge, når du har brug for det, og ikke kun når du får løn.

Det fungerer på samme måde som med Vivus lån, som vi tidligere har anmeldt, og som vi altid anbefaler (se vores Vivus låne anmeldelse her). Men Mobillån er et glimrende alternativ, som du kan benytte selvstændigt eller sammen med Vivus.


De bedste smslån får du hos Mobillån Danmark!

Det er ikke altid, at lønnen rækker, når du skal opfylde dine ønsker her og nu. Særligt her i den søde juletid, kan det være til stor hjælp med nem og hurtig adgang til penge, så der blandt andet er råd til alle julegaverne. Smslån kan være en rigtig god måde at undgå dyrere bankgebyrer og håndtere økonomiske nødsituationer. Det er netop her, at Mobillån Danmark kan hjælpe dig! Mobillån Danmark giver dig mulighed for at tage et smslån, hvis du ser et tilbud, som du bare ikke kan sige nej til.

Smslån – til dig, der har en travl hverdag!

Der er et stadigt øget behov for online hurtige lån. Derfor har Mobillån netop gjort det muligt at optage smslån. Det tager kun 15 minutter, så har du pengene på din konto og det hele foregår med fokus på høj service, tilgængelighed og gennem en kort ekspeditionstid mellem ansøgning og udbetaling. Kort sagt tilgodeses dine behov for et nemt og lille lån.

Tag et lån hos Mobillån…

Du bestemmer selv, hvad du vil bruge pengene til – det er ikke noget, som Mobillån blander sig i. Mobillån giver dig således mulighed for at låne penge uden at stille spørgsmål. Det afgørende er, at hele processen er så enkel og smidig for dig som mulig – så du dermed får adgang til pengene så hurtigt som muligt. Det eneste du skal, er at opfylde nedenstående betingelser – derefter kan du frit bruge pengene og dermed opfylde dine ønsker.

Opfyld disse få betingelser og pengene er dine:
– Du skal have fast adresse i Danmark og have et dansk personnummer (Folk med beskyttet adresse kan desværre ikke tilbydes lån)
– Du skal være fyldt mindst 23 år
– Du må ikke være registreret ved RKI
– Du skal kunne dokumentere, at du har en fast årlig indtægt på mindst 150.000 kr
– Du skal kunne dokumentere, at du er ejer af den bankkonto, som er angivet i din ansøgning

Klik her og pengene er snart på vej!

Bemærk iøvrigt, at der er 14 dages fortrydelsesret.

Skrevet den af adminTD Ikke kategoriseret