Ny udbyder af billige forbrugslån op til 350.000 kr.

Fra i dag kan danskerne også låne penge til forbrug hos Santander, der nu går ind på det danske marked for forbrugslån. Med Santanders Privatlån kan forbrugerne låne op til 350.000 kroner til en rente fra 5,95 %. Læs vores anmeldelse af Santander her på siden!

Der vil under alle omstændigheder være tale om en nem, hurtig og sikker ansøgning om lån på nettet. Santander har erklæret, at de ønsker at give danskerne et nemt og seriøst alternativ til deres daglige bank. Derfor tilbyder Santander et lån, der kan matche markedet, og en ansøgningsproces, som foregår rent digitalt på nettet. Det gør det nemt og hurtigt at ansøge om et lån, og man kan identificere sig og underskrive med NemID, så man slipper for bøvlet med at skulle printe, underskrive eller indsende lånansøgningen. Santander er den største bank i Eurozonen, blandt de største banker i verden og servicerer over 103 mio. kunder i mere end 40 lande. Det giver de danske forbrugere tryghed for en ordentlig, sikker og seriøs bankforretning. Også når det gælder forbrugslån. Det er vidt forskelligt, hvad danskerne gerne vil låne penge til – og Santander oplyser, at de ikke blander sig i, hvad pengene skal bruges til. De giver blot forbrugerne mulighed for at låne lidt ekstra til hverdagen!


Lån op til 350.000 kr. med Santander her!

Fakta om Santanders Privatlån

Her er en oversigt over fakta om Santander forbrugslån:
  • Du kan låne mellem 10.000 og 350.000 kroner.
  • Den pålydende rente er på 5,95-15,95 %, og debitorrenten er på 6,11-17,17 %.  
  • Der er et oprettelsesgebyr på 3 pct. af lånebeløbet, dog minimum 500 kroner. 
  • Der er et månedligt terminsgebyr på 25 kroner. Hvis man ikke benytter betalingsservice, er der desuden er månedligt gebyr på 25 kroner.

Læs mere om Privatlån i vores anmeldelse af Santander her!

Her kan du låne 350.000 kr. fra 6,1% i rente!

Fakta om Santander (Consumer Bank Danmark)

Santander Consumer Bank Danmark er en del af den nordiske Santander Consumer Bank og ejes af Grupo Santander, der er den største bank i Eurozonen og blandt de 15 største banker i verden. Siden 2007 har Santander – via bilforhandlere – tilbudt danskerne finansiering af biler, motorcykler og campingvogne. I dag er Santander den største udbyder af bilfinansiering via bilforhandlerne i Danmark og samarbejder med mere end 75 procent af landets autoriserede bilforhandlere inden for alle bilmærker. I Danmark er Santander vokset fra én medarbejder i 2007 til over 100 medarbejdere i dag.

Grupo Santander blev grundlagt i 1857 og har i dag over 100 mio. kunder i mere end 40 lande. I 2013 havde Santander en markedsværdi på 73,3 mia. euro og en indtjening efter skat på 4,37 mia. euro. Santander er tre gange kåret som ”Verdens Bedste Bank” af magasinet Euromoney – senest i 2012 – og er hovedsponsor for Ferraris Formel 1-hold.

Lån til lige, hvad du drømmer om – uden spørgsmål!

Skrevet den af adminTD Ikke kategoriseret