Er gratis lån uden renter og gebyrer for godt til at være sandt? NÆH!

Vidste du, at det lige nu er muligt at låne penge helt gratis?!? Altså ikke bare gratis med en eller anden spidsfindig, juridisk forklaring skrevet med småt på sidste side af en alt for lang låneaftale. Men helt gratis i ordets bogstaveligste forstand betydende fuldstændig rentefrit og gebyrfrit og altså helt uden omkostninger. Ja, det kan du faktisk hos Vivus, som er en anerkendt og veldrevet udbyder af kortfristede lån. Du kan låne op til 6.000 kr. hos Vivus, og da der er tale om kortfristede lån, skal du være opmærksom på, at pengene skal tilbagebetales efter en måned. Du kan naturligvis forlænge lånet eller optage et nyt lån, hvilket dog ikke vil være gratis den efterfølgende gang. Vivus garanterer dog, at deres kortfristede lån er markedets billigste lån. Du kan læse vores anmeldelse af lån fra Vivus her!

Som sagt har du mulighed for at prøve et Vivus lån helt gratis. Du skal bare tilbagebetale præcist det samme beløb, som du har lånt. Du kan jo sådan set bare låne pengene, lægge dem i en skotøjsæske til du skal tilbagebetale, og så sende det samme beløb tilbage, når fristen er. Så har du ikke mistet en krone, og du har haft pengene som sikkerhed til pludselige udgifter eller gode ideer!


Hvordan kan Vivus tilbyde rentefrie og gebyrfrie lån?

Hos Vivus giver de vores kunder muligheden for at afprøve deres produkt kvit og frit ved at tilbyde første lån gratis, ensbetydende med rentefrit og gebyrfrit. Ved at give rentefrit lån til førstegangskunder får de lov til at fremvise deres produkt, og nye kunder oplever dermed, hvor let og gnidningsløst et låneforløb hos dem kan foregå. Dernæst får de mulighed for at vise nye kunder, at man sagtens kan tilbyde helt rentefri lån, uden at serviceniveauet påvirkes. Et rentefri lån virker for nogle for godt til at være sandt, men faktum er, at Vivus bare ønsker at tilbyde folk muligheden for at prøve dem af, uden at de løber en økonomisk risiko.

Hvad er et gratis, rentefrit lån?

Rentefri lån findes i mange udgaver og udformninger, og man skal passe på, at man ikke får valgt det forkerte. Mange rentefri lån kommer med gebyrer eller andre dårlige overraskelser, der gør, at lånet i juridisk forstand stadigvæk er et rentefrit lån, men i praksis ikke lever op til kundens forventninger. Hos Vivus tilbyder de første lån rentefrit, og med det mener de ikke kun ”et juridisk rentefrit lån”, men derimod et 100% rentefrit og gebyrfrit lån, såfremt tilbagebetalingsdatoen overholdes.
Skrevet den af adminTD Ikke kategoriseret